Image Bernafon heeft met de Vérité opnieuw een hoorsysteem met ChannelFree™ signaalbewerking op de markt gebracht. Deze gepatenteerde technologie zorgt voor een ongeëvenaarde geluidservaring. Geluid klinkt weer natuurlijk en authentiek.Dit geavanceerde LIHO-toestel(luidspreker-in-het-oor) is voorzien van Multi-enviroment technologie. Deze technologie zorgt voor automatische aanpassingen aan elke verandering in de geluidsomgeving. Daarmee is de beste versterking in elke situatie verzekerd. Door vervormingen te beperken compenseert de Vérité voor vermogensverlies in de Temporele Fijn Structuur. Dit maakt dit hoorsysteem uitstekend geschikt voor een luistersituatie met veel omgevingslawaai. 

Door de draadloze binaurale communicatie ervaart de gebruiker het ruimtelijk gevoel van geluid en heeft weer de mogelijkheid om de diepte van de geluidswereld waar te nemen.

Vérité’s organische ontwerp past zeer comfortabel. Er is een ruime keuze aan kleuren verkrijgbaar. Ook biedt het hoorsysteem een uitstekende draadloze verbinding met externe geluidsbronnen zoals mobiele telefoons, TV, muziekspelers en computers.

Bron: Bernafon