Image Als je als dove of slechthorende ouder de babyfoon niet goed kunt horen, kun je gebruik maken van een waarschuwingssysteem met een flitslamp of een trilontvanger. Zo weet je dat bijvoorbeeld de baby geluid maakt. Handig, maar ideaal is het niet. Je weet immers niet of het een klagerige huil om aandacht is, een paniekgebrul of gewoon een hoestje. Hiervoor kan de beeldbabyfoon een oplossing zijn! Verlaat gerust de slaapkamer van je kind: de mobiele babyfoon waakt met beeld en geluid over de kleine

Om van een afstand je kind in de gaten te houden bestaan er babyfoons in allerlei soorten en maten. Babyfoons voor in het stopcontact, via een speciale frequentie op de radio of via de telefoon of mobiel. Wat de babyfoons van vroeger met elkaar gemeen hadden was de slechte ontvangst waardoor je eigenlijk vaak nog niet zeker was of alles wel goed ging. Tegenwoordig zijn de apparaten stukken beter en kun je met een gerust hart je kind vanaf een afstandje in de gaten houden.

Beeld-babyfoon
Zo is er de Luvion. Dit is een parelwitte beeld-babyfoon die qua uiterlijk wel iets weg heeft van een iPod. De Luvion maakt gebruik van een draadloze technologie waardoor het bereik aanzienlijk is. Met de Luvion kun je je kind in de gaten houden met zowel beeld als geluid. Het apparaat heeft een draadloze camera die zelfs met weinig licht kan functioneren. Het beeld is te zien op een kleuren LCD-schermpje. Het geluid is zo zuiver dat je goed kunt horen wat er gebeurt. De babyfoon heeft een oplaadbare batterij en de bediening is simpel.

De Luvion babyfoon inclusief een camera met nachtzicht is te koop voor € 189,00

Links:

  • De Luvion babyfoon is verkrijgbaar via Luvion.nl
  •  
    Bron: doof.nl