Image Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Swedoro zijn de genomineerden en de vrijwilliger van het jaar-2010 bekend gemaakt. De genomineerde vrijwilligers waren: Samantha Verkaik, Anneke Schwier en Ecco Passchier.

Klik op "lees meer ..." om verder  te lezen !

 

Image Anneke Schwier:

Een paar jaar geleden is ze gestopt als beheerder (betaalde baan) bij Swedoro. Maar ze is wel vrijwilliger gebleven bij Swedoro.

Zij zorft voor: decors, Pasen, Sinterklaas, Halloween en Kerst vieren. Verder doet ze op elke vrijdagochtend (en soms door de week) de schoonmaak van de bestuurskantoor, GGMD en Gebarenshoppie.

Naast vrijwilliger van Swedoro is zij ook voorzitter van C.V.De Rotters en Amman. Verder is zij altijd vrolijk.


Image Samantha Verkaik:

Zij is een horende vrijwilligster welke bij Swedoro is begonnen als telefoniste en achter de computer.

Nu is zij elke maandagochtend (en soms ook op donderdagavond) bij Swedoro om gebarencursussen en vierenhandengebarencursussen te organiseren. Vorig jaar heeft ze ook gebarencursus georganiseerd voor de baliemedewerkers van deelgemeente Prins Alexander. Ze is heel zelfstandig en de Gebarencursussen lopen goed. Ze werkt heel goed met de cursisten en ook Fred Koene voor het financiele gedeelte. De gebarencursussen zijn wel belangrijk voor Swedoro.

Zij is altijd vrolijk en heeft ook nieuwe ideeën en helpt graag anderen. Je merkt niet aan haar dat zij horend is doordat zij zo goed kan communiceren met doven in gebarentaal wat Swedoro heel belangrijk vindt.


Image Ecco Passchier:

Ecco is altijd hard aan het werk. Hij komt bijna elke donderdagmiddag. Wat doet hij? Zien jullie buiten hoe mooi de tuin erbij ligt ? Ecco zorgt er altijd goed voor. Voor hem maakt het niet uit of er regen, storm, sneeuw, of een hittegolf is ! Hij werkt gewoon door. En verder doet hij bijna alles wat je hem vraagt. Ook klutsen in het gebouw. Als de dames op donderdagavond niet kunnen koken voor de vrijwilligers, dan gaat hij patat bakken voor iedereen. Verder helpt hij ook regelmatig achter de bar. Verder is hij altijd vrolijk.

Ecco is al jarenlang erg actief bij Doven Computerclub “Rijnmond”.

 

 

 

WINNAAR:

Vrijwilliger van het jaar-2010 is geworden: Ecco Passchier !

Van harte gefeleciteerd en Anneke, Samantha en Ecco hebben bloemen ontvangen en Ecco ook een waardebon.

 

Swedoro wilt uiteraard ALLE vrijwilligers bedanken voor hun aktieve bijdrage in 2010 !

 

Bron: Swedoro