Image Iedereen heeft natuurlijk gehoord over de brand bij Moerdijk ! Wist je dat je gratis kan aanmelden voor SMS-Alert van de Politie ? Als je aangemeldt hebt dan krijg je SMS wanneer er een kind wordt vermist, inbraak in de buurt, gevaarlijke situatie in je buurt e.d. Klik op "lees meer ..." hoe je zelf kan aanmelden binnen enkele minuten bij de politie binnen jouw buurt !

* Woon je in Rotterdam (of in de omgeving van Rotterdam) -> stuur een SMS-bericht met de tekst PRR (PRR staat voor Politie Rotterdam-Rijnmond) gevolgd door uw postcode en huisnummer naar nummer 8844.
Voorbeeld:  Jouw postcode is 3066NM en je huisnummer is 40. stuur dan een SMS-bericht PRR3066NM40 naar 8844. Als u bijvoorbeeld op de nr. 40b woont, sms dan alleen het nummer 40.

Voor meer informatie klik hier .

 

* Woon je in Dordrecht (of in de omgeving van Dordrecht) -> stuur een SMS-bericht met de tekst PZHZ (PZHZ staat voor Politie Zuid-Holland-Zuid) gevolgd door uw postcode en huisnummer naar nummer 8844.
Voorbeeld:  Jouw postcode is 3066NM en je huisnummer is 40. stuur dan een SMS-bericht PZHZ3066NM40 naar 8844. Als u bijvoorbeeld op de nr. 40b woont, sms dan alleen het nummer 40.

Voor meer informatie klik hier .

 

* Woon je in Haaglanden (of in de omgeving van Den Haag) -> stuur een SMS-bericht met de tekst PHGL (PHGL staat voor Politie Haaglanden) gevolgd door uw postcode en huisnummer naar nummer 8844.
Voorbeeld:  Jouw postcode is 3066NM en je huisnummer is 40. stuur dan een SMS-bericht PHGL3066NM40 naar 8844. Als u bijvoorbeeld op de nr. 40b woont, sms dan alleen het nummer 40.

Voor meer informatie klik hier .

 

* Woon je ergens anders ? Klik dan hier . Klik dan rechtsboven op "Korpsen". Klik de juiste korps aan. Dan rechtsbovenin bij "zoeken" invullen "SMS-Alert"

 

Bron: Politie.nl