Image Er is een leuke film uitgekomen met Nederlandse ondertiteling: Moordwijven. Klik hier om een stukje van de film te bekijken. Deze DVD kan je nu via onze Webwinkel bestellen (klik hier ). Dovenschap geeft 3 DVD's gratis weg, klik hier hoe je een gratis DVD kan winnen. De film gaat over:   De drie miljonairsvrouwen Kitty, Estelle en Nicolette leiden een luxueus bestaan. Hun voornaamste zorg is de strijd tegen het ouder worden; ze gaan  wekelijks naar de plastisch chirurg om jong en aantrekkelijk te blijven, voor zichzelf én voor hun echtgenoten. Kitty vermoedt dat haar man vreemd gaat; dit idee wordt versterkt bij het invullen van een checklist. Ze vreest dat ze aan de kant wordt gezet en er een eind komt aan haar luxe leven. Het overlijden van haar man is financieel gunstiger voor haar, daarom besluit ze samen met haar vriendinnen hem te laten vermoorden.

De vriendinnen gaan naar de Amsterdamse Wallen; om een parkeerplaats te bemachtigen wordt een kleine geparkeerde auto waar de bestuurder nog inzit aangereden en de gracht ingeduwd. In een café peilt ze de bereidheid van een man de moord uit te voeren. Door de bedekte termen is er echter een misverstand: de man denkt dat Kitty een prostituée is en dat het gesprek over haar dienstverlening gaat. De man wordt in zijn hand geschoten door een opvliegende man met een misvormd gezicht. Deze laatste blijkt een huurmoordenaar te zijn, en Kitty geeft hem de opdracht. Er wordt afgesproken dat het op een ongeluk gaat lijken. Naast een geldelijke beloning wil hij een bijzondere grammofoonplaat uit de collectie van Kittie's man. Deze geeft de plaat echter cadeau aan een blinde vriend in een rolstoel. Terwijl Kitty de plaat steelt probeert de man de voor hem onbekende indringer te lijf te gaan, maar overlijdt daarbij door een ongeluk.

De huurmoordenaar rijdt de auto van Kitty's man aan; Kitty en de man van een van haar vriendinnen zitten er echter in. De laatste overlijdt. De huurmoordenaar schrikt eerst wel van de fout maar is daarna toch vrij laconiek, hij zegt dat er niets aan de hand is, hij rekent niets extra voor het alsnog goed uitvoeren van de opdracht. De echtgenote van het slachtoffer is vooral onthutst over het nu uitgekomen feit dat hij vreemd ging.

Bij een tweede poging wordt de motor van een vliegtuigje, gevlogen door Kitty's man, gesaboteerd. Het vliegtuigje boort zich in een flatgebouw, waarbij de man van Kitty's andere vriendin overlijdt. Ook deze echtgenote vindt dit overlijden niet zo erg, gezien het feit dat ook hij vreemd ging.

De huurmoordenaar, die trots was op zijn vakmanschap, begint echter steeds meer aan zichzelf te twijfelen. Kitty beurt hem op.

Bij een derde poging wordt een bombrief gebruikt. Hoewel Kitty's man inderdaad vreemd gaat meent ze te ontdekken dat het vreemdgaan van haar man een misverstand was en redt hem. Uiteindelijk wordt hij per ongeluk toch gedood doordat de auto waarmee de huurmoordenaar op de vlucht sloeg dwars door de muur het gebouw binnenrijdt waar Kitty's man zich bevindt.

Kitty en de huurmoordenaar worden verliefd op elkaar. Het misvormde gezicht van de man wordt door plastische chirurgie weer normaal.

Bron: Swedoro