Het bestuur van Swedoro heeft diverse signalen ontvangen dat er verschillende personen zijn benaderd (en onder druk zijn gezet) door ACN en hierdoor in de problemen zijn geraakt. Dat vinden we een zeer kwalijke zaak omdat hierdoor ACN misbruik maakt van de kwestbare positie van een aantal doven en slechthorenden.
Dus als je benaderd wordt door ACN wees dan goed op je hoede (goed opletten op jezelf) en overleg met je familie en vrienden. Ga nooit zomaar iets tekenen !
Om vertegenwoordiger te worden moet je eerst EUR 500,- neerleggen, dan mag je pas verkopen. Er zit een bepaald (piramide-achtig) systeem achter. Daarbij komt ook nog dat alle kosten die je hiermee maakt niet worden vergoed (dus: reiskosten, belkosten, zaalhuur, etc.). Als je vertegenwoordiger wilt blijven, moet je EUR 177,- per jaar blijven betalen. Kortom; ga niet in zee met ACN, koop hun producten niet en word geen vertegenwoordiger van hun.Er er worden door ACN mooie en valse beloftes gemaakt. Dus trap er niet in !Als je een uitkering hebt (zoals Wajong of WW) dan moet je deze inkomsten opgeven en anders loop je grote risico dat je een zware boete krijgt.
Zie volgende links van Radar, Viva en Revu over ACN: