Koolmeesje schilderen. Kom ook proberen?!
Je hebt geen ervaring nodig. Ildiko legt stap voor stap uit.

Kirsten zorgt voor gezonde hapjes. Kwast in ene hand, drankje in de andere.
Nodig je vrienden uit en kom gezellig samen ontspannen schilderen.

Aan alle medefietsers en avonturiers, stapt u dit jaar ook weer op uw stalen ros en komt u met ons de omgeving verkennen op de jaarlijkse fietstocht van SWeDoRo 2018?

Houdt u alstublieft zondag 9 september vrij in de agenda want dan staat deze leuke dag gepland. De afgelopen maanden is het al bijzonder mooi weer en hopelijk zal dit ook op onze jaarlijkse fietstocht het geval zijn. Wij zouden het heel fijn vinden om nog meer mensen op de fiets mee te krijgen, lekker in de gezonde lucht fietsen met elkaar is gewoon erg gezellig.

gesloten

Swedoro is op donderdagavond 23 augustus 2018 GESLOTEN omdat iedereen naar Pleinbioscoop gaat (zie website-artikel verderop).

Pleinbioscoop Deaf Culture

Op 13 augustus 2018 is de documentaire "Doof Kind" over Tobias de Ronde.

Zie: http://pleinbioscooprotterdam.nl/programma/doof-kind/

En op 23 augustus 2018 staat het in teken van "Deaf Culture" waarbij alle posten worden bemand door dove vrijwilligers en je een biertje kan bestellen in gebarentaal.

Zie: http://pleinbioscooprotterdam.nl/programma/black-panther/

 

LET OP: op donderdagavond 23 augustus 2018 is Swedoro gesloten omdat iedereen dan op Pleinbioscoop zijn. Kom jij ook gezellig naar de Pleinbioscoop ?

http://pleinbioscooprotterdam.nl/


* Ik ben eenzaam * Ik heb niemand om mee te praten in gebarentaal * Ik zoek een persoon om gezellig mee te babbelen of om leuke dingen te doen *

Herken jij dit ? Of ken je een doof/slechthorend persoon waarbij dit het geval is ?  Dan is het Buddy/Maatjes-project een uitkomst !

Swedoro en Humanitas hebben een Buddy/Maatjes-project opgezet voor dove en slechthorende personen.