Primeur Eurovisie Songfestival met muziektolken op NPO-1 extra en ook op groot scherm te zien bij Swedoro ! 
Zoals jullie weten was vorig jaar Eurovisie Songfestival op je televisie te zien en apart de muziektolken via livestream op je laptop/iPad (dus niet in één beeld). Dat was de 1e keer dat Eurovisie Songfestival toegankelijk is geworden voor doven en slechthorenden. 
Zojuist een paar minuten geleden is bekend geworden via NOS, AVROTROS en NPO-1 dat er nu de primeur is dat Eurovisie Songfestival met muziektolken (in één beeld) dit jaar live te volgen is op NPO-1 extra (TV) of via NPO-start (internet) a.s. donderdag en a.s. zaterdag. 
# Dinsdag 14 mei 2019 (vanavond dus) gaat nog op de oude manier (net als vorig jaar) -> livestream en TV apart (dus niet in één beeld). Swedoro is NIET open vanavond. Link voor livestream op je laptop/iPad volgt vanavond (hou de volgende Facebook-pagina in de gaten:  https://www.facebook.com/Het-Getolkte-Songfestival-2167774770138690/ )
# Donderdag 16 mei 2019 en zaterdag 18 mei 2019 gaat op de nieuwe manier (dus in één beeld) -> te zien via NPO-1 extra (TV) of via NPO-start (internet). Je kan ook gezellig bij Swedoro komen kijken (vanaf 19:30 uur) op een groot scherm met zware muziek/bas. Toegang is gratis. De muziektolken zijn niet bij Swedoro maar zijn dan in Hilversum. Voor uitleg NPO-start via je laptop/iPad zie filmpje hieronder:
Deel dit bericht naar je vrienden en familie !