Teksttelefoon

De Multicom is een uiterst betrouwbare teksttelefoon, met een hoog bedieningsgemak. Op het beeldscherm wordt u bij alle keuzes visueel ondersteunt, zodat u kunt lezen wat u moet doen. Ook wordt er door middel van geluidsbalkjes informatie over de verbinding gegeven.
De Multicom heeft een ingebouwde fax waarmee u faxen kunt versturen en ontvangen. Ook heeft de Multicom een antwoordapparaat (voor tekst) ingebouwd, zodat u geen gesprek hoeft te missen. U kunt ook op afstand berichten op uw antwoordapparaat bekijken, met behulp van een pincode (dit is mede afhankelijk wat voor telefoonlijn u heeft, wel-niet digitaal). De unieke `belselector`zorgt ervoor dat de Multicom onderscheid maakt tussen binnenkomende signalen zoals fax of horende oproep.


Op het beeldscherm is een duidelijk onderscheid zichtbaar tussen uw eigen tekst en die van uw gesprekspartner. Ook heeft de Multicom de mogelijkheid om te kiezen voor grote of kleine letters.
De Multicom heeft een extra aansluiting voor externe apparatuur zoals een telefoon of een antwoordapparaat voor horenden.

Klik voor  de handleiding van de Multicom.