Frans Versteeden in memoriam

Frans Versteeden in memoriam (24 augustus 1946 – 8 november 2022 )
Helaas hebben we het trieste bericht ontvangen dat onze vrijwilliger Frans Versteeden is overleden op dinsdag 8 november 2022.
Frans was samen met Gera, Benny en Henri de oprichter van stichting Swedoro.


Frans was toen 37 jaar oud en woonde toen in Alblasserdam.
Frans was van 1983 tot 1985 penningmeester van Swedoro.
Frans was ook bij de officiele oprichting van Swedoro bij de notaris op 11 april 1986.
In 1986 heeft Frans in het bestuur gezeten en van 2008 – 2012 was Frans penningmeester van Swedoro. En van 2012 tot nu toe zat Frans in financiele commissie van Swedoro en Frans deed het beheer van ING-bank van Swedoro.
Frans is dus vrijwilliger van Swedoro vanaf 1983 tot nu toe (bijna 40 jaar !).
We kennen Frans als een rustige man en van de grafiekjes maken van geldopbrengst buffet. Dat vond Frans altijd leuk om te doen.
Frans maakte ook altijd de plattegronden van Swedoro want hij was altijd goed in tekenen (was vroeger zijn beroep als technisch tekenaar).
Zondag (een week geleden) is een vrijwilliger van onze financiele commissie bij Frans op bezoek en Frans zei: “Gaat het nog steeds financieel goed met Swedoro ?”. We hebben geantwoord dat het nog steeds goed gaat met Swedoro en dat er 2 nieuwe vrijwilligers bijgekomen zijn bij financiele commissie van Swedoro. Dat stelde Frans gerust.
Ook al ging het lichamelijk niet meer zo goed met Frans maar geestelijk was Frans nog heel helder en voelde Frans zich tot het laatste moment verantwoordelijk voor Swedoro.
Naast Swedoro heeft Frans ook geholpen met de oprichting van de visclub voor doven (R.D.S.V.C.) in 1986 en was Frans ook bestuurslid van 1986 tot 1989.
Ook voor de doven-klaverjasvereniging Eurohaven was Frans penningmeester.
We zullen Frans absoluut gaan missen en we willen Frans bedanken voor zijn ruim 40 jaar inzet als vrijwilliger voor Swedoro en voor de andere doven-verenigingen.
Frans, bedankt voor alles !
We wensen en Coby en haar kinderen en familie veel sterkte.