Weksysteem (wekker)

bedscene1 geemarc-wekker wekker-bellman1

Weksysteem (wekker) zorgt ervoor dat u weet dat er in uw omgeving iets gebeurt, bijvoorbeeld dat er iemand aanbelt of dat de telefoon gaat.

En dat je op tijd wakker wordt voor je werk, afspraak etc.

De wekkers die bij het weksysteem horen kunnen flitsen, trillen, geluid maken of een combinatie van deze  mogelijkheden.

De wekkers zijn leverbaar in een flits- of een triluitvoering (apparaat onder je kussen). De flitser is ingebouwd in de wekker en kan door een schakelaar uitgezet worden. De trilkussen is met een draad aan de wekker verbonden.
Indien er bijvoorbeeld aangebeld wordt gaat een lamp in een bepaald ritme flitsen en gaat er op de lamp een LED branden en/of het apparaat onder je kussen gaat trillen.
Wanneer de telefoon gaat of de baby huilt, flitst de lamp in een ander ritme en brand er een andere LED op de lamp of het apparaat onder je kussen gaat trillen.
Door middel van variatie in trilling en een LED op de ontvanger weet u wat er aan de hand is, deurbel, telefoon of baby. De LED-lampje gaat branden bij het symbool. Dus bijvoorbeeld: de babyfoon gaat af dan gaat er een lampje branden bij het "speen"-symbool.