Op zaterdag 29 september 2018 vindt voor de 60e keer Wereld Doven Dag (WDD) plaats. Het wordt weer een
feestelijke dag, die voor iedereen gratis toegankelijk is. Dit jaar is er een informatiemarkt, workshops en lezingen. Ook zijn er diverse activiteiten voor doven en slechthorenden van HOOR Friesland in Leeuwarden. Het thema dit jaar is '60 jaar WereldDovenDag en nu?" En de Dag wordt afgesloten met een spetterende MuteSounds Party.
Hieronder leest u de eerste informatie om zich aan te melden voor de informatiemarkt tijdens Wereld Doven Dag 2018.
 
Culturele Hoofdstad Leeuwarden
Leeuwarden is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa, en Hoor Friesland faciliteert WWD en verzorgt het randprogramma, en Dovenschap is inhoudelijk verantwoordelijk voor de dag. 
Informatiemarkt 
Dovenschap wilt graag de gelegenheid geven aan belangenorganisaties en dove ondernemers om zichtbaar aanwezig te zijn op de informatiemarkt. Daarom willen wij jullie de mogelijkheid geven om het aanbod van hun organisatie actief onder de aandacht te brengen op de informatiemarkt.
Praktische informatie :
Datum:                29 september 2018
Tijd:                     Het programma start om 11.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur).De informatiemarkt is van 10:30 tot 17:00. Uw stand
                        dient uiterlijk om 10.00 uur volledig te zijn ingericht.
Locatie:                Neushoorn in Leeuwarden (Ruiterskwartier  41).
Vertrek a.u.b. niet eerder van uw stand dan 17.00 uur. Dit is niet netjes ten opzichte van bezoekers  en andere standhouders. Voor belangenorganisaties is deelname aan de informatiemarkt gratis. Catering is voor eigen rekening.
Actieve bijdrage
Alle standhouders verwelkomen de bezoekers op 29 september zo actief mogen, en bieden hen iets extra’s bij de stand. Denk hierbij aan:
  • een uitnodiging voor een cursusdag
  • een mini workshop geven
  • een quiz organiseren
  • een prijsvraag uitreiken
  • een theatrale act
  • of een actief rondlopend PR team.
Uw idee hiervoor kunt u invullen op het aanmeldformulier (zie bijlage). 

Aanmelden
Aanmelden kan door het formulier in te vullen (zie bijlage) te mailen naar  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanmelden kan tot 15 juli 2018. Op 1 augustus maken we bekend welke organisaties zich kunnen presenteren op Wereld Doven Dag 2018.
  • 1 juni: start aanmelden voor informatiemarkt
  • 15 juli: deadline voor aanmelden
  • 1 augustus: bekendmaking welke organisaties op de informatiemarkt staan
  • 29 september: Wereld Doven Dag 2018
Nadere informatie over de stand en andere facilitaire zaken voor de informatiemarkt volgt.
Nog andere bijdragen aan WDD?
Wilt u nog een extra bijdrage aan Wereld Doven Dag leveren? Zoals bijvoorbeeld een interessante workshop of lezing? Dan kunt u hierover mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en kijken uit naar een prettige samenwerking!
Valeska Peek || 125Procent
Productie informatiemarkt WereldDovenDag 
Mobiel:   06-81 22 99 70 (ook via what’s app bereikbaar)