Hulpmiddelen

Ringleiding

Swedoro - Gebarenshoppie

ringleiding-digiloop50 tv-flatscreen

Digiloop 50 ringleiding

De Digiloop 50 is een digitale ringleiding versterker met design vormgeving en een hoog afwerkingsniveau.

Het geluid klinkt helder en zonder vervorming en is door middel van de toon- en volumeregelaars eenvoudig op uw persoonlijke luistersmaak in te stellen.

Erg handig bij de Digiloop 50 is de ingebouwde keuzeschakelaar voor TV, radio of microfoon, zodat u na de eerste keer aansluiten geen kabels meer hoeft te wisselen. Drukken op de knop van de schakelaar is voldoende om van geluidsbron te wisselen; gemak dient de mens.

De Digiloop 50 heeft aansluitingen voor TV, audio en microfoon op de achterzijde.
De Digiloop 50 bedoeld voor de thuissituatie en kleine zalen en heeft een bereik tot 50 m2.
De Digiloop 50 wordt geleverd met netsnoer, 37 meter ringleidingsnoer, bevestigingsclips voor het ringleidingsnoer, scartplug, audiokabel en Nederlandse handleiding.

* Lus door de huiskamer, langs de plinten, waardoor u vrij (zonder snoer) door de kamer kunt bewegen.

* U kunt de lus niet verplaatsen, deze ligt vastgeniet.

* Plaatsingskosten worden niet vergoedt(altijd) door uw zorgverzekeraar

Klik voor  de handleiding

 

ringleiding-bellman-scart Bellman Scart ringleiding

De Bellman Scart ringleiding versterker is de kleinste ringleidingversterker. Deze bestaat uit een scartplug met ingebouwde versterker. Op de scartplug zit een volume regelaar. De Bellman scart/ringleiding versterker wordt meestal gebruikt in combinatie met een ringleidingkussen.

Doordat een ringleidingkussen slechts een klein magnetisch veld opwekt is dit perfect voor gebruik in woningen waar meerdere slechthorenden bij elkaar wonen en ringleiding willen gebruiken. Let op: kan dus maar door 1 persoon gebruikt worden en niet door meerdere personen.

De Bellman scart-ringleidingversterker perfect inzetbaar in bijvoorbeeld flats, bejaardenwoningen of aanleunwoningen. 

 

comfort-duett Comfort Duett

De Comfort Duett is een klein, oplaadbaar en makkelijk te gebruiken persoonlijke luisterhulp met een zeer goede geluidsweergave.

Op de Comfort Duett kan het geluid van allerlei bronnen aangesloten worden, zoals een televisie, radio, computer, telefoon.
Doordat de Comfort Duett geleverd wordt met aansluitkabels voor TV/radio kan de Duett door uw zorgverzekeraar vergoed worden, als ringleiding.
De Comfort Duett is het ideale hulpmiddel voor allerlei toepassingen

accessoires:

* De Duett zit middels een snoer verbonden aan de TV, radio etc.(plaatsgebonden)

* Kan ook gebruikt worden als microfoon ter aanvulling op het hoorapparaat.

* Kan meegenomen worden naar elders bv theater, in de auto, op visite etc.(mobiele ringleiding)

 

 

Image Halsringleiding

Een halsringleiding, ringleidinglus, neklus er zijn veel namen voor hetzelfde te bedenken. Deze lus wordt gebruikt als alternatief voor een hoofdtelefoon.

Een ringleidinglus/halsringleiding/neklus is een soort mobiele ringleiding welke u om uw hals kunt dragen, om zo geluid van uit diverse bronnen zonder storing te kunnen horen en verstaan met uw hoortoestel op de ringleidingstand.

Een ringleidinglus kan in principe gebruikt in plaats van een hoofdtelefoon. Het kan ook aangesloten worden op bepaalde telefoons, op alle computers, op de hoofdtelefoon aansluiting van hifi-apparatuur, kortom overal waar een hoofdtelefoon op aangesloten kan worden.

De halslus heeft geen ingebouwde microfoon en kan daarom niet gebruikt worden voor mobiele telefoons.

* Hoofdtelefoon; wordt gebruikt indien u geen hoortoestellen draagt.

* Neklus; wordt gebruikt als u WEL een hoortoestel draagt. Belangrijk; er dient een T-stand ofwel ringleidingstand op de hoortoestellen te zitten of geactiveerd te zijn. U kunt hiervoor uw audicien raadplegen.