Gaarne dit bericht uitprinten en opsturen !!

 

INSCHRIJFFORMULIER NEDERLANDSE GEBARENTAALCURSUS

De ondergetekende schrijft zich in voor de Nederlandse Gebarentaalcursus.

Voor-/achternaam:

 

Adres:

 

Postcode/Woonplaats:


Geboortedatum:

E-mail:

Mobiele nummer:

Reden waarom ik deze cursus wil volgen: 

 

 
Schrijft zich in voor de cursus (aankruisen wat voor u van toepassing is):

Nederlandse Gebarentaalcursussen Algemeen belangstellende:

 • Module AB 1 € 225,- (incl. Cursusmateriaal, koffie en thee tijdens de cursus)
 • Module AB 2 € 225,- (incl. Cursusmateriaal, koffie en thee tijdens de cursus)

(Prijzen zijn per 01-01-2018 en worden elk jaar geindexeerd)

De cursussen worden in het voorjaar (februari/mei) en najaar (september/december) gegeven in het dovenontmoetingscentrum van Swedoro, Michelangelostraat 46, 3066 NM Rotterdam.

Tevens verklaar ik hierbij de onderstaande voorwaarden te hebben gelezen en te hebben begrepen.

 

Datum:                                                                                  Handtekening *

 

*Jonger als 18 jaar dient er ook getekend te worden door ouder/verzorger/ wettelijke vertegenwoordiger

                                                                

Graag uitprinten en opsturen naar:

Stichting Swedoro  t.a.v. Samantha Verkaik-Holleman
Michelangelostraat 46
3066 NM Rotterdam

Of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorwaarden( kunt u in eigen beheer houden)

 • Cursist die heeft aangegeven mee te willen doen zal dan ook ervoor zorgen dat het cursusgeld is overgemaakt naar Swedoro voordat de cursus zal plaatsvinden, er kan een uitzondering gemaakt worden maar deze is dan bekend bij de coördinator RGC.
 • Wanneer een cursist na het betalen van het gehele bedrag zich afmeldt en kan toch niet starten en iemand anders kan deze plaats opvullen bij les 1 doordat deze nog op de wachtlijst staat en kan vervangen , in dit geval zal de cursist zijn betaling terug kunnen krijgen. Als de cursus al verder is als les 1 en niemand kan deze lege plaats opvullen dan zal cursist het geld kwijt zijn mits de cursist de cursus toch opnieuw wilt doen, verder in het jaar dan zal de cursist alleen de herhaling kosten( cursus excl. materiaal)
 • De cursist zal alle lessen aanwezig zijn, bij afwezigheid zal dit doorgegeven worden aan de docent door cursist zelf.
 • Bij het tussendoor staken van de cursus is het niet mogelijk om de cursus nogmaals kosteloos te doen, alleen dmv herhaling kosten. ( excl. Cursus materiaal). Als voor het staken van cursus een geldige rede is dan zal de coördinator met het bestuur overleggen hierover.
 • Verzuim van de lessen, deelname:
  Als cursisten 85% aanwezig ( 10 lessen) zijn geweest krijgen ze, een bewijs van deelname.
 • Certificaat:
  Als men aan de cursus meedoet heeft de cursist altijd recht op het meedoen van de toetsing ook bij onvoldoende deelname aan de cursus. Na het positief behalen van de toets zal men een Certificaat (diploma) krijgen.

Mocht een cursist niet voldoende aanwezig geweest zijn en toch meedoen aan de toets en zal hiervoor zakken dan heeft cursist geen recht op een hertoetsing.

Als een cursist voldoende aanwezig is geweest ( 85%) dan , en zakt na de eerste toets dan heeft deze cursist recht op een hertoetsing.

Mocht iemand de toetsen niet halen maar toch voldoende aanwezig geweest zijn dan zal de cursist een Deelname bewijs krijgen , tenslotte heeft cursist voldoende deelgenomen aan de cursus. Of cursist met alleen een deelname bewijs door kan stromen zal advies gevraagd worden aan docent, of cursist kan dit advies dan navragen bij eigen docent. Deze heeft genoeg inzicht om te kunnen inzien of het zin heeft om de cursist door te laten gaan met een nieuwe cursus of eventueel het advies te geven om de cursus te herhalen.