Image Dan heeft Swedoro voor u diverse mogelijkheden! Uiteraard kunt u ook op de andere dagen (overdag/avond) gebruik maken van onze faciliteiten. Naast de vele activiteiten die aan doven en horenden geboden worden, hebben wij voor u ook zalen beschikbaar.
U kunt hierbij denken aan:

familie-reunie / verjaardag, Sarah / Abraham, jubileum, vergaderingen, lezingen, cursussen, modeshow, receptie, kunstexpositie, bedrijfsfeest, etc.)
Wij beschikken over een grote zaal (zaal-1 met bar) voor maximaal 300 personen en daarnaast 2 kleinere zalen voor vergadering, cursusruimte voor maximaal 30 personen.
Tegen een redelijke prijs zijn dranken en hapjes verkrijgbaar.

Er zijn hulpmiddelen zoals video/tv, ringleiding voor slechthorenden, whiteboards, dimbare verlichting, projector/scherm, muziekinstallatie/microfoon en overheadprojector aanwezig.

Voor mensen, die gebruik maken van een rolstoel is het goed toegankelijk.
Een aangepaste toilet is aanwezig. 

Klik hier voor de zaalhuur-tarieven 2010.

 

Wilt u weten of de grote zaal (zaal-1 met bar) beschikbaar is voor u om te huren voor een bepaalde datum (overdag / avond) ?

Klik dan hier om naar het zaal-verhuur kalender te gaan (zie groene vlakken wanneer de grote zaal nog beschikbaar overdag en avond).

 

Wilt u de weten of de kleine zaal beschikbaar is stuur dan een mail naar onze beheerder (klik hier).

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze beheerder per E-mail (klik hier).

 

Kom gerust een kijkje nemen bij Swedoro.