Pleinbioscoop Rotterdam is op zoek naar enthousiaste dove en slechthorende jongeren !

Van woensdag 7 tot en met zondag 25 augustus 2018 verandert het Museumpark in Rotterdam weer in de grootste openluchtbioscoop van Europa, met een hoofdprogramma met speelfilms en documentaires (incl. kinderprogramma) en speciale projecten, waaronder het programma Coming to Your Senses (CTYS).

 


Binnen CTYS is Pleinbioscoop op zoek naar enthousiaste jongeren die mee willen denken over dit bijzondere programma. Met CTYS wil de Pleinbioscoop doven en slechthorenden betrekken bij ons evenement. Dit jaar zal een van de vrijwilligers van afgelopen editie, Sam Piek, onder begeleiding van een Rotterdamse regisseur een korte film maken. In de film staat doofheid centraal. We organiseren voorafgaand de première een feestelijke borrel voor alle dove en slechthorende vrijwilligers die de afgelopen jaren hebben geholpen.

Een belangrijk onderdeel binnen CTYS zijn de werksessies waarin teamleden van de Pleinbioscoop dove en slechthorende jongeren vragen om invulling te geven aan de organisatie van de premièreavond. In 3 sessies werken we toe naar de avond en krijg je een kijkje achter de schermen bij een groot Rotterdams filmevenement. Je denkt mee over de programmering en de marketing van de speciale premièreavond. 

De eerste sessie is op dinsdag 23 juli van 18.00 tot 20.00 uur bij ons kantoor in Rotterdam (Zomerhofstraat 71). De andere twee sessies vinden plaats op het terrein van de Pleinbioscoop (in het Museumpark Rotterdam) op dinsdag 6 augustus (met BBQ) en dinsdag 20 augustus om dezelfde tijd. De premièreavond is gepland op zaterdag 24 augustus (dit is nog niet definitief vastgelegd). Na het festival zouden wij ook graag evalueren op dinsdag 10 september van 18.00 tot 20.00 uur bij ons op kantoor. 


Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..