Swedoro gesloten tot 20 september 2021

*** 21-08-2021 update: Swedoro blijft gesloten tot 20 september 2021 met uitzondering van Buurtwerk Wereldkeuken, Amman, Gebarencursus en andere cursussen welke wel doorgaan met RIVM-maatregelen zoals 1,5 meter afstand, eenrichtingsverkeer in het gebouw, maximum aantal personen per ruimte en dergelijke.

Op 17 september 2021 is er weer een persconferentie van de overheid en hopelijk worden dan per 20 september de regels versoepeld zodat Swedoro weer helemaal open kan voor activiteiten. Voor vragen en dergelijke dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen veel sterkte en blijf gezond ! ***

Hallo iedereen,
Wij hopen dat het nog goed gaat met iedereen. Zojuist heeft Rutte weer een persconferentie gegeven.
Dat betekent dat Swedoro helaas ook gesloten blijft tot 20 september 2021.

Dus iedereen moet helaas thuis blijven omdat er nu ook een Engelse Corona-variant is welke nog besmettelijker is. Dus gebruik je verstand en blijf zoveel mogelijk thuis en ga alleen naar buiten om boodschappen te doen of om frisse neus te halen tijdens buiten wandelen. 

We wensen iedereen veel sterkte.
Heb je hulp nodig dan kan je altijd mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur van Swedoro blijft aktief en gaat wel door met overleg, vergaderingen enzo via Zoom.

Aan iedereen: hou vol !

Ik moet ook volhouden en blijf ook zoveel mogelijk thuis.   Probeer thuis afleiding te zoeken door een hobby te doen.

Doei !

https://www.youtube.com/watch?v=oBYn6cWR2uM&feature=emb_logo